Burak Gürdal

Burak Gürdal

Yönetmen

SİNEMACI

Genel Bilgiler

15.07.1986 doğumlu. Ankara şehrinde yaşıyor. 183cm boyunda, 85 kilo. Yüksek Lisans mezunu.

Hakkında

15 Temmuz 1986 yılında Nevşehir’de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Ankara’da tamamlayıp 2010 yılında Hacettepe Üniversitesi – Fen Fakültesi – Biyoloji bölümünden, 2019 yılında ise Anadolu Üniversitesi – Açık Öğretim Fakültesi – Web Tasarımı ve Kodlama bölümünden mezun oldum. 2010 yılından beri profesyonel olarak müzikle uğraşmaktayım. Kendi müzik grubum “Son Dört” ile 2012 yılında “Yol Yorgunu” adında bir albüm ve 2014 yılında “Bir Ömre Bedeldin” adlı bir tekli yayınladım. Kendi adımla da 2020 yılından itibaren tekli yayınlamaktayım ve halen aktif olarak hem kendi adımla hem de müzik grubum Son Dört ile müzik hayatıma devam etmekteyim. Solo olarak yayınladığım "Yanık Kokusu", "Dön", "Saklı" ve "Yılkı Hisleri (Başıboş)" adlı şarkılarımın kliplerinin yönetmenliğini yaptım. Ayrıca 2023 yılı Temmuz ayında KDY etiketiyle “Bizden Uzağa” adlı ilk şiir kitabımı ve ardından 2024 yılı Mart ayında yine KDY etiketiyle "Yine Yaşam Kazandı" adlı ikinci şiir kitabımı yayınladım.

İş Tecrübeleri

Müzik Klibi (2024 - 2024) : Bir yol kenarında tek bir açı planı ile çektiğim klipte, güneş batımında bir ovayı izlerken kitabını okuyan yılkı hisleri içinde bir adamın, manevi yolculuğuna eşlik eden sahneler yer almaktadır. İzlemek için YouTube: Burak Gürdal - Yılkı Hisleri (Başıboş)

Müzik Klibi (2023 - 2023) : “Dön” şarkısının klibini, yaşadığım evin bahçesinde kişisel imkanlarım dâhilinde çektim. Tek bir açıyla planladığım ve sadece bir adamın, sonbahar mevsiminde dökülen kuru yaprakları temizlerken göründüğü klipte hem mevsimlerin değişimini hem de beklenen birine hazırlık yapmanın duygularını, görsel olarak sade ancak duygusal olarak güçlü bir anlatı ile yansıtmaya çalıştım. İzlemek için YouTube: Burak Gürdal - Dön

Eğitim ve Kurslar

Film Yapım Yönetmenlik (2023 - 2023) : Sinema Teknik Ankara - Film Yapım Yönetmenlik Kursu Eğitmen: Yücel ÜNLÜ


Üye hiç fotoğraf yüklememiş!

Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com