Furkan Aslan

Furkan Aslan

Reji Asistanı

SİNEMACI

Genel Bilgiler

17.09.1996 doğumlu. İstanbul şehrinde yaşıyor. 174cm boyunda, 82 kilo. Kahverengi gözlü, Buğday ten rengine sahip. Üniversite mezunu.

Becerileri : Amerikan ve Fransız formatta senaryo yazımı. Dslr kamera ile okul hayatımda kısa filmler çektim. Orta seviye Adobe Premiere bilgisi. Çerçeve dizaynı. Çekim ölçekleri. Devamlılık.

Favori Filmleri : Akira Kurosawa: Dersu Uzala Andrey Tarkovsky: Ivan’ın Çocukluğu Peter Jackson: Yüzüklerin Efendisi Frank Darabont: Yeşil Yol Steven Spielberg: Terminal Robert Zemeckis: Forrest Gump Steven Spielberg: Er Ryan’ı Kurtarmak Ömer Faruk Sorak: Gora Ricky Gervais: Yalanın İcadı Peter Weir: Truman Show

Hakkında

17.09.1996 doğumluyum. 2015 senesinde T.C. Şişli Meslek Yüksek Okulu’nda 1 sene Mimari Restorasyon eğitimi aldım. 2016 senesindeyse T.C. Beykent Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümüne başladım ve 06.2020 tarihi itibariyle 3,04 genel ortalama ile mezun oldum. Yaratıcı sinema benim için bir tutku. Sektörün içinde hayallerime ulaşmak için en başlangıçtaki merdivenden başlayarak merdivenin sonundaki meşaleyi elime alacağıma inancım tam. Yaratıcı yazarlık, senaryo yazarlığı olarakta eğitim aldım. Hali hazırda üzerinde çalıştığım bir romanım var. Dslr kamera ile kısa filmler çektim. Orta düzey Adobe Premier bilgim var.

İş Tecrübeleri

Üyemiz İş Geçmişi bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Eğitim ve Kurslar

Lisans (2016 - 2020) : T.C. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema ve Televizyon Bölümü


Üye hiç fotoğraf yüklememiş!

Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com