Halil Erdoğan

Halil Erdoğan

Kameraman

SİNEMACI

Genel Bilgiler

5.10.1983 doğumlu. Yalova şehrinde yaşıyor. 167cm boyunda, 82 kilo. Yeşil gözlü, Buğday ten rengine sahip. Üniversite mezunu.

Bildiği Diller : İngilizce

Becerileri : İleri seviye fotoğraf çekiyorum, DJI Osmo, Blackmagic 4k, Gopro, Profesyonel kameralar kullandım, Yunecc ve DJI Drone kullandım iha 0-1 ehliyetim var. Senaryo yazma Eğitimi aldım, Bilgisayarım iyi derecede teknik yazılım web site sosyal medya seo çalışmaları ve donanımdan anlarım. Kurgu programları olarak APremier, AffterEf, Magix Movie Edit pro, 3D görsel animasyon ve giydirme için Lumion, Grafik tasarım için Photoshop, Fireworks gibi programlara hakimim. Üniversite eğitimim de Belgesel ve Kurmaca film çalışmalarım da oldu.

Favori Filmleri : 1917, Susuz Yaz, Hudson Hawk, Jackal, Garsoniyer, Yurttaş Kane, Braveheart, Köpek Adası, Yol, Papillon

Favori İsimleri : Lütfi Ömer Akad, Metin Erksan

Hakkında

1983 Afyon doğumluyum, İlk öğretimi Kıklareli, Lise Çankırı, İlk Üniversitemi Sakarya da İşletme fakültesinde okudum. 2009 Yılından itibaren Yalova'da yaşıyorum. 2010 yılında başladığım fotoğraf tutkumu geliştirerek profesyonelleştim. 2013 yılında özel bir Tersane de gemilerin video ve fotoğraf çekimleri, tanıtım filmleri hazırlanması gibi işlerin tamamını tek başıma 8 yıl aralıksız yaptım. Fotoğraf kadar kamera kullanmayı da çok seviyorum , Fotoğraf derneğimizde gezi filmleri çektim, daha sonra kurumsal firmalara tanıtım filmleri çekip kurguladım. Tv ve Sinema sektörüne girmeyi çok istediğim için yıllar sonra Yalova Üni. Medya ve İletişim bölümünü okumaya karar verdim. Burada belgesel ve kısa film çalışmaları yaptım. Kendi kamera ve fotoğraf ekipmanlarımla çalışıyorum. Drone iha 0 1 ehliyetim bulunmakta ve aktif olarak drone kullanmaktayım. Sadece sevdiğim gönül verdiğim işi yapmak istiyorum, kaliteli iyi projeler de yer almaktan mutluluk duyarım. Sabırlı ve disiplinli çalışmayı seven biriyim, iş ayırıp seçmem, ortama uyum sağlarım. Pozitif enerjiye inanan, güler yüzlü, iyi şeyler düşünen biriyimdir.

İş Tecrübeleri

Üyemiz İş Geçmişi bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Eğitim ve Kurslar

Üyemiz Eğitim ve Kurslar bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

2 yıl önce

Halil Erdoğan

Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com