Cem Eren Altun

Cem Eren Altun

Kamera Asistanı

Dizi - Sinema Sektörü

Genel Bilgiler

22.06.1999 doğumlu. İstanbul şehrinde yaşıyor. 187cm boyunda, 90 kilo. Kahverengi gözlü, Esmer ten rengine sahip. Üniversite mezunu.

Becerileri : Adobe photoshop - premier - lightroom ve da vinci programlarını orta seviye de kullanıyorum. Fotoğraf çekme, düzenleme, retouch, konularında tecrübeliyim. Blackmagic, fujıfilm, canon , nikon ve sony kameralrını kullanabılıyorum.

Favori Filmleri : Dead Poets Society - Instertaller - Shutter ısland

Hakkında

Merhaba, Benim adım Cem Eren Altun. 22.06.1999 tarihinde İzmir'de doğdum. Küçüklüğümden beri fotoğraf ve video çekmeyi çok seviyordum. Benim için artık bir hobiden ziyade bu alanda iş yapmak istiyordum ve bir düğün fotoğrafçısının yanında 2015 yılında çalışmaya başladım. Uzun zaman düğün fotoğrafçısı olarak çalıştıktan sonra çok istediğim Akdeniz Üniversitesi radyo, televizyon, sinema bölümünü kazandım. Üniversite hayatım boyunca çeşitli kısa film, tiyatro, radyo tiyatrosu, klip çekimi, etkinlik çekimi, belgesel vb. gibi projelerde bulundum. Mezun olduktan hemen sonra bir film prodüksiyon şirketinde staj yaptım ve şimdi freelance olarak çalışıyorum.

İş Tecrübeleri

Üyemiz İş Geçmişi bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Eğitim ve Kurslar

Üyemiz Eğitim ve Kurslar bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

2 yıl önce

Cem Eren Altun

Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com