Zeynep İlksöz

Zeynep İlksöz

Diğer

Henüz öğrencilik yapmaktayım. Gelecekte film çekme

Genel Bilgiler

1.11.2002 doğumlu. İstanbul şehrinde yaşıyor. 173cm boyunda, 53 kilo. Yeşil gözlü, Buğday ten rengine sahip. Üniversite mezunu.

Bildiği Diller : İngilizce

Becerileri : Dans, yazarlık

Favori Filmleri : Fallen Angels by Wong Kar Wai A Clockwork Orange by Stanley Kubrick Blue Spring by Toshiaki Tayoda The Matrix by Wachowski’s Constantine by Francis Lawrance Pulp Fiction by Quentin Tarantino

Hakkında

Şu an üniversitedeyim, ekonomi eğitimi alıyorum. Hayatımın akademik eğitim kısmı henüz bitmiş değil dolayısıyla bundan bir iki yıl sonrasında özgeçmişime yazabileceğim çok daha fazla şey olacak. Okulda bir yandan tiyatro eğitimi alıyorum. Hayaller ve mantığın çarpıştığı o kırık noktada seke seke yürüyorum da denilebilir. Hayalim her zaman oyuncu olmak ve kendimden uzaklaşarak başka bir karakter olabilme fırsatı yakalamaktı. Zamanla sinema aşkının doğuşu da kaçınılmaz oldu.. Belki kulağınıza romantik kaçmıştır bu sözler, ancak pek öyle birisi sayılmam. Ben enerjik, hırslı ve realist birisiyim, iş ahlakına ve disiplinine önem veriyorum, ekibinizde bulunmamdan pişman olmayacağınızı garanti ediyorum. Sinemanın yalnızca teknik ve bilim değil sanattan da enerjisini aldığını düşünüyorum. İçinde sanat bulduğum bir işe bütün enerjimi adamaktan asla geri kalmam.

İş Tecrübeleri

Üyemiz İş Geçmişi bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Eğitim ve Kurslar

Üyemiz Eğitim ve Kurslar bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Üye hiç fotoğraf yüklememiş!

Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com