Beyza Eren

Beyza Eren

Diğer

:)

Genel Bilgiler

18.05.2002 doğumlu. İzmir şehrinde yaşıyor. 160cm boyunda, 51 kilo. Açık kahverengi gözlü, Buğday ten rengine sahip. Lise mezunu.

Bildiği Diller : C1-C2 seviye İngilizce.

Becerileri : Yer-Altı Edebiyatıyla ilgileniyorum, daha önce birçok yazım çeşitli fanzinlerde yayıldı ve kendim bizzat kitapçık çıkarttım. Özellikle betimlemesi yüksek soyut senaryolar yazabilirim. Daha önce lisede, tiyatroda rol almıştım. Biraz paslı lakin şarkı söyleyebilirim. Dans etme becerilerim orta ve üstü diye düşünüyorum. Kolay öğrenirim ve uygularım; ezberleme becerim yüksektir. Herhangi bir rol için fiziksel değişiklikten kaçınmam.

Favori Filmleri : Matrix- Tim Burton'ın yönettiği filmler- Penelope(2006)- Paprika (2006)- Keşke 30 Olsam- 2000'lerdeki animasyon filmler- Quentin Tarantino'nun yönettiği filmler- Mulholland Drive- Kids- Diğerlerini de pek hatırlamıyorum açıkçası.

Favori İsimleri : Bu soruyu algılayamadım, kusura bakmayın.

Hakkında

19 yaşında ve üniversite öğrencisiyim; İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı öğrencisiyim lakin daha derslerime katılamadım. Yazı yazıyorum, çoğunlukla deneme. Sanatın her türlüsünü elimden geldiğince icra edebilirim fakat fokusum edebiyat ve dans üzerine. Bir şeyi yapmam için kendi tarzım üzerine olmasına gerek yok. Kitap okumayı, film izlemeyi, müzik dinlemeyi ve kendi başıma gezmeyi severim. Konuşkan ve sıcak bir yapım var, girişken bir insanım, aklım biraz havada, dürüstüm. Şehrimi çekimler için değiştirebilirim, sorun olmaz. Daha ne diyeceğimi bilmiyorum. İyi günler.

İş Tecrübeleri

Üyemiz İş Geçmişi bölümüne henüz bir kayıt girmemiş.

Eğitim ve Kurslar

Lise (2016 - 2019) :


Üye hiç video yüklememiş!

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com