BLOG / Sektörden Haberler

BluTV’nin Yeni Dizisi Saklı, Tüm Bölümleriyle 23 Kasım’da Yayınlanacak

26.10.2021
0 Yorum
BluTV’nin Yeni Dizisi Saklı, Tüm Bölümleriyle 23 Kasım’da Yayınlanacak
Türkiye’nin yerli ve yabancı içerikleriyle büyük ilgi gören dijital yayın platformu BluTV, yeni özel yapımı Saklı‘nın 23 Kasım’da yayınlanacağını duyurdu. BluTV, ilk kez bir orijinal yapımını tüm bölümleriyle aynı gün yayınlayacak. İki evli insanın küçük bir tatil beldesinde başlayan tutkulu yasak aşklarını karakterlerin farklı bakış açıları üzerinden ele alan diziden yeni bir afiş de paylaşıldı.
 
Başrollerinde Ahlat Ağacı ve Hakan: Muhafız gibi yapımlarında yer alan Hazar Ergüçlü, Netflix Türkiye yapımı Bir Başkadır dizisinde izleyici karşısına çıkan Defne Kayalar, Ahlat Ağacı, Üç Maymun gibi filmlerinde izlediğimiz Ahmet Rıfat Şungar ve Fırat Çelik‘i bir araya getiren yeni dizide, bu isimlere Zuhal Olcay, Nur Sürer, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi oyuncular eşlik ediyor. Yönetmen koltuğunda Deniz Akçay‘ın yer aldığı MAY Productions imzalı Saklı, sıradan bir ihanet hikayesinin ötesine geçerek çarpıcı bir ilişki hikayesi sunuyor.

Saklı, 23 Kasım’da Tüm Bölümleriyle BluTV’de Yayınlanacak

Saklı, 23 Kasım’da Tüm Bölümleriyle BluTV’de Yayınlanacak

Senaryosu Deniz Akçay tarafından kaleme alınan Saklı dizisi, 2014 ve 2019 yılları arasında Showtime’da ekranlara gelen Altın Küre ödüllü The Affair dizisinden uyarlandı. The Affair, Amerika’da Long Island adasında bulunan küçük bir sahil kentinde bulunan ünlü bir restoranda garsonluk yapan Alison ve evli bir öğretmen olan Noah’nın beklenmedik bir şekilde gelişen yasak ilişkilerini konu alıyordu. Dizide, yaşanan olaylar hem Alison’ın hem de Noah’nın bakış açılarına yer verilerek izleyiciye aktarıldı. The Affair, farklı bakış açılarına yer veren yapısıyla ilgi toplamıştı.
 
Hazar Ergüçlü, Fırat Çelik, Defne Kayalar ve Ahmet Rıfat Şungar’a Zuhal Olcay, Nur Sürer, Yekta Kopan, Erdal Küçükkömürcü, Janset gibi değerli oyuncuların eşlik edeceği dizinin yönetmen ve senarist koltuğunda Deniz Akçay otururken, ikinci yönetmenliği  Can Teker, görüntü yönetmenliğini Ahmet Bayer, yapımını ise MAY Productions üstleniyor.
 
Yayınlandığında beğeniyle karşılanan, yayın hayatı toplam beş sezon süren The Affair dizisinin yerli adaptasyonu Saklı, 23 Kasım’da BluTV‘de yayınlanacak.
 
Başrollere taşıdığı isimlerle dikkat çeken dizinin yeni afişine aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: filmloverss

Yorumlar


Sen de Yorumla

Benzer İçerikler

cekbifilm.com profesyonel ve amatör sinemacıları bir araya getirmek amacıyla kurulmuş bağımsız bir platformdur.
Adres: Eğitim Mah. Sude Sok. No:3 Marmara Residance Bahçe Kat Kadıköy - İstanbul
Tel : 0850 346 20 30 e-posta : info@cekbifilm.com